Национал 7 ООД

Национал 7 ООД - производител на пелети с европейско качество

През месец януари 2011г. Национал 7 ООД пусна в експлоатация новопостроено предприятие за производство на пелети от дървесна биомаса. При реализацията на проекта бяха приложени най-модерните технологични решения на водещи европейски фирми с богат опит в тази сфера.

Произвежданите пелети са от прясна букова (широколистна) масивна дървесина. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Постигнатите високи качествени характеристики на пелетите се достигат чрез прилагането на най-добрите производствени практики, влагането на качествена дървесина и постоянен контрол на суровините.

Продукцията покрива всички евростандарти. Процесът е напълно автоматизиран и безпрахов. Ръководството на фирма Национал 7 ежедневно повишава квалификацията на обслужващия персонал и качеството на технологичния процес. Предприятието е с производствен капацитет над 20 000 тона годишно и заема челно място сред производителите на пелети, както в България, така и в Европа.

Мениджърският екип е с богат опит в областта на биомасата и възобновяемите енергийни източници и е на разположение за всички въпроси, интересуващи нашите многобройни клиенти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За Национал 7

Национал 7 ООД е сред лидерите в производството на пелети в България oт 2011г. Продукцията покрива всички евростандарти. Процесът е напълно автоматизиран и безпрахов. Предпри- ятието е с производствен капацитет от над 20 000 тона годишно.

ДЕКЛАРАЦИЯ КАЧЕСТВО

Контакт с нас

Национал 7 ООД
ул. Околовръстна 2
с. Скравена
общ. Ботевград

Тел.: 089 / 9902502 

Имейл: contact@national7.bg

Местоположение

map bg

ISO Сертификати

9001 14001
18001 50001